Dr. Kirill Nenarokomov – REL Acoustics USA Ltd

Dr. Kirill Nenarokomov – REL Acoustics USA Ltd

Dr. Kirill Nenarokomov – REL Acoustics USA Ltd

NAŠA ZGODBA
Že od začetka je bilo to delo ljubezni, rojeno iz želje po popolnejši zvočni izkušnji. Začelo se je z nezadovoljstvom enega človeka nad zmogljivostjo nizkotonskih zvočnikov, ki so bili takrat na voljo. To iskanje boljšega, to prizadevanje za popoln zvok ostaja gonilna sila za REL. Vztrajala je skozi spremembe v lastništvu, spodbudila ogromen napredek v tehnologiji in inovacije v oblikovanju. Izgubite moč, dramo in zabavo, ki se skriva v odlični glasbi in filmih.

NAŠ NAMEN
Izdelujemo subwooferje. To je to. Nič drugega. Brez motenj. Nič, kar bi nam ukradlo fokus. Brez šale, da smo lahko dobri v vsem. Brez poskušanja osvojiti ves svet. Dajemo vse od sebe, da osvojimo svoj delček.

Vsak dan pridemo na delo v zasledovanju samo enega namena, proizvesti čim bolj surov, popoln, čist zvok, ujeti surovo namero umetnika. Uporabljamo najkvalitetnejše materiale, upoštevamo najzahtevnejše gradbene zahteve. Problem razmišljamo celostno. Z obsesivno strastjo in močjo si prizadevamo za popolno izkušnjo zvoka.

To počnemo, ker obožujemo zvok. Verjamemo, da lahko zvok ljudi premakne bolj kot katera koli druga čutila. Verjamemo, da je integracija nizkih tonov prek popolnega globokotonca tista, ki naredi vse ostalo boljše. In navsezadnje je veliko zadovoljstva, če to počnete dobro, ustvarjate nekaj edinstvene kakovosti, za kar veste, da vas bo navdihnilo. Zaradi tega sta trdo delo in obsedenost z vsako podrobnostjo vredna vsega truda. To je naša nagrada.

NAŠA POT
Obsedeni smo s podrobnostmi, nikoli zadovoljni, nikoli dokončani, nenehno izpopolnjujemo, poenostavljamo, gradimo iterativno na tem, kar je bilo prej. To je pot do popolnosti, neskončno prizadevanje za boljše.

Na izziv gledamo preprosto kot na potrebo po preoblikovanju električnih tokov v zvočne valove, ki lahko razširijo zmogljivosti zvočnikov. Nato se situacije lotimo celostno, pri čemer pogledamo vsak vidik nizkotonca in izboljšamo vse slabosti ali pomanjkljivosti. Nenehno preizkušanje in eksperimentiranje z novimi materiali, inženiringom ali oblikovanjem. Vedno si prizadeva dodati večjo vrednost z vsako izboljšavo z zagotavljanjem zvočnih izkušenj, brezčasne lepote in zanesljivosti, ki odtehtajo njihove stroške.

Ta pristop uporabljamo pri vsakem modelu, ne glede na njegovo velikost ali ceno. Ker verjamemo, da je iskanje popolnega zvoka vredno prizadevanje, ki se lahko začne kjer koli in traja vse življenje. Upamo, da se nam boste pridružili.

NAŠA OBSESIJA SE SREČA VAŠO OBSESIJO
Izdelujemo električne subwooferje. To je to. Nič drugega. Brez motenj. Nič, kar bi nam ukradlo fokus. Brez šale, da smo lahko dobri v vsem. Ker smo ugotovili, da lahko popoln nizkotonec preoblikuje celoten sistem domačega kina, tako da zagotovi globoko talno ropotajočo osnovo nizkih tonov, hkrati pa doda globino in jasnost srednjim tonom, kar omogoči, da zvočniki oživijo in razširijo celotno zvočno kuliso.

Od št. 25, našega največjega nizkotonskega zvočnika referenčne ravni, do Serie T/i, naše najbolj dostopne linije, je vsak nizkotonec zasnovan tako, da se celostno integrira s sistemom sorazmerne moči; nikoli ne žrtvuje kakovosti in izdelave, le prilagaja velikost in inovacije materialov, da doseže popolno ravnovesje hitrosti, moči in dosega.