KIKLOP

KIKLOP

KIKLOP

Kiklop A27
Drugo leto zapored bomo na sejmu HI-FI Ljubljana predstavili izboljšan ojačevalnik Kiklop A27. Ojačevalec je v celoti produkt našega znanja in strasti v sodelovanju z znanim slovenskim razvijalcem cevnih ojačevalnikov Milanom Šebartom.
Kiklop A27 je visokokakovostni integrirani ojačevalnik klasične gradnje v tako imenovani »push-pull« izvedbi. Deluje v čistem A – razredu in je zmožen razviti moči 2 x 27 W v ultra-linearnem režimu pentode oziroma 2 x 15 W v triodnem delovanju. Odlikuje ga elegantno minimalistično ohišje, v katerem se skriva duh sodobnega časa ter žarenje starega. Pri gradnji nismo ničesar prepustili naključju ter uporabili vrhunske materiale z dolgo življenjsko dobo. Celoten ojačevalnik je ročno izdelan v Sloveniji.
V zadnjem letu smo veliko časa namenili slušnim testom v iskanju idilične zvočne kulise. Naredili smo več izboljšav, pri katerih pa največjo razliko naredijo ustrezno izdelani oz. prilagojeni izhodni avdio transformatorji, ki omogočajo, da lahko ojačevalnik »poganja« tudi zvočnike z manjšo občutljivostjo.
Veliko smo testirali tudi zvočniške in napajalne kable. Tako smo prišli v navezo s slovensko ekipo Holz Audio, ki bo predstavila svoje izdelke v naši sobi.

Predstavitev Holz Audio
Skozi več kot 15 let raziskav in razvoja smo ustvarili edinstveno kolekcijo izdelkov, ki vključuje zvočniške in napajalne kable ter razdelilne letve, vsak izmed njih je zasnovan z namenom, da preseže avdiofilska pričakovanja, tako zvokovno kot vizualno. Na prihajajočem Hi-Fi sejmu v Ljubljani bomo s ponosom premierno predstavili inovativne izdelke svetu, nov mejnik v naši zgodovini.
V Holz Audio smo zavezani k prinašanju čiste, neokrnjene zvočne izkušnje, ki je rezultat naše nepopustljive zavezanosti kakovosti in tehnični odličnosti. Naša filozofija temelji na skrbni izbiri materialov in tehnični dovršenosti, ki skupaj omogočata izjemno zvočno jasnost in zmogljivost. Holz Audio je sinonim najvišjim standardom kakovosti, ki zagotavljajo, da je vsak izdelek izdelan z neprimerljivo natančnostjo in pozornostjo na detajle.
Holz Audio ni le ime, ampak predstavlja obljubo za avdiofilsko izkušnjo, ki je brez primere. Naše izdelke smo oblikovali z mislijo na avdiofile, ki cenijo vrhunsko kakovost, tehnično natančnost in eleganten dizajn. Vabimo vas, da se nam pridružite na tem zvočnem popotovanju na sejmu v Ljubljani in odkrijete, kako lahko preobrazimo vašo avdio izkušnjo, s pomočjo čistega in neokrnjenega zvoka.

Lokacija na razstavišču: 13. nadstropje