Lars Johansen, Perlisten Audio

Lars Johansen, Perlisten Audio

Lars Johansen, Perlisten Audio

Lars je v poslu CE od poznih 1980-ih in je sodeloval z odmevnimi blagovnimi znamkami, vključno z JBL, Harman Kardon, Klipsch, Jamo in drugimi. Med letoma 1990 in 1999 je imel vodstveni položaj pri Harman International.

Lars je sodeloval tudi pri proizvodnji vrhunskih zvočniških komponent Danish Peerless in kasneje kot direktor prodaje za Danish Sound Technologies.

V zadnjem desetletju je bil partner in predsednik podjetja Miller & Kreisel (M&K Sound), ki zagotavlja nekaj najboljših avdio rešitev za profesionalne snemalne studie in vrhunske domače kinematografe.

PERLISTEN™ je zgodba o peščici zahtevnih avdiofilov, ki si delijo isto strast in so ustanovili podjetje z nekaterimi najboljšimi talenti v panogi in množico industrijskih nagrad, ki to dokazujejo. Verjetno ste že slišali za nekatere naše nagrajene izdelke in so vam bili všeč.

Sedaj ustvarjamo povsem nov zvočni koncept … Zaznavno poslušanje. Ne glede na vaš glasbeni okus, slog snemanja ali medijski prostor, bomo dvignili vašo strast do poslušanja glasbe in filmov, ki jih imate radi. Zvočniki in globokotonci PERLISTEN so vrhunska zvočna zmogljivost.

Izdelani so po najvišjih industrijskih standardih, ravni, ki je do sedaj še ni dosegel nihče.

Ste avdiofil. Nahranite svojo strast do poslušanja.

Poslušajte najboljše … Poslušajte PERLISTEN.